Pár szó rólam

Tizenhat évi restaurátori munka után , ma már életem jelentős részét a festészet tölti ki .

Festményeim fő táméja az ember. Az ember aki pillanatról pillanatra  változik . Egy  hangulat ,egy  érzés megörökítése, nemcsak vásznon nehéz feladat hanem fényképezőgéppel a kézben is.
Elkapni egy pillanatot , egy mosolyt, jól megválasztani a fényeket a beállítást , és  a modell legelőnyösebb oldalát bemutatni , ez a jó fényképész dolga. 

Mivel mindenki idő hiányban szenved ,ezért  festményeimet  fotó alapján készítem . Az idők során elkerülhetetlenné vált egy erre alkalmas gép beszerzése (esetemben ez egy Nikon D90-est jelent) , így számomra már a portréfestés egy kötetlen beszélgetés , ismerkedés és fotózás  után kezdődik.
Festményeim a virtuális világban a  http://bogart-gallery.blogspot.com/ -on  , a valóságban pedig kiállításaimon, vagy a Kertész29 galériában : http://kertesz29.hu/ illetve a Vaskapu tavernában:
http://vaskaputaverna.hu/  láthatóak.

A fényképezőgépem azóta felébresztette bennem az évek óta csak szunnyadó, fotózás iránti szenvedélyemet . Ezért 2010-ben elvégeztem egy fotótanfolyamot,  és azóta   a fényképezés  életem részévé vált .  Tavaly bekerültem a Szeretlek Magyarorszag nagyszerű csapatába is .


Remélem hogy fotóimmal egyre több embernek mutatom meg hogy milyen csodás helyen élünk